Valon myymälät ja ihmiset – 2 kerros.

Tässä blogitekstissä tutustumme Valon 2. kerroksen liikkeisiin ja niiden ihmisiin.

 

Relaxi

Rela Hierojat.   Jos hartiasi ovat jumissa, suuntaa Valon yläkertaan sieltä löydät Noora Krögerin ja Rela Hierojien toimipisteen. Rela Hierojat on toiminut Valossa vuodesta 2014, Noora on toiminut pisteessä hierojana tammikuusta 2015 saakka. Helmikuusta 2016 asti Noora on toiminut myös pisteen myymäläpäällikkönä. Rela Hierojien pisteestä löytyy Hierontakoulu Relaxi sekä Rela Hierojat, joten asiakkaiden on mahdollista valita joko opiskelijahierontaa tai ammattihierontaa. Relasta on saatavilla seuraavia palveluita: klassinen hieronta, urheiluhieronta sekä hemmotteluhoitoja kuten kuumakivihieronta ja intialainen päähieronta.

 

 

GolfPoint

GolfPoint. Rolf, Erja, Erika ja Joonas Salonaho pyörittävät GolfPointia jo viidettä vuotta Valossa. GolfPoint on golfiin erikoistunut pro shop joka tarjoaa välineitä ja vaatteita lajiin. Lisäksi GolfPointista löytyvät isot harjoittelualueet esimerkiksi talviharjoitteluun. Jos etsit kesälle ihania kesävaatteita, kannattaa pyörähtää GolfPointissa, sillä myynnissä olevat vaatteet ovat myös loistavia vapaa-ajan vaatteita, vaikka ei golfia pelaisikaan.

 

 

Hockey-Unlimited

Hockey Unlimited. Hockey Unlimited jääurheiluun erikoistunut pro shop on toiminut kauppakeskuksessa vuodesta 2014 asti. Juha Heino toimii Hockey Unlimitedin liiketoimintajohtajana, ja on aloittanut tehtävässä maaliskuun alussa. Hockey Unlimitedistä löydät välineet ja varusteen kaikkeen jääurheiluun aina jääkiekosta taitoluisteluun. Osaava henkilökunta auttaa sinua valitsemaan juuri sinulle sopivat välineet. Myymälästä löytyy myös testipiste, jossa voit testata mailat ennen ostopäätöstä.

 

 

Laulumaa

Laulumaa. Juha-Pekka on toiminut huonekalu kauppiaana jo vuodesta 1998. Valon yläkertaan Laulumaa ja JP tulivat vuonna 2015. Valon myymälän lisäksi JP vetää myös Heinolan Laulumaa myymälää.  Lahtelainen Laulumaa ketjuun kuuluva myymälä keskittyy kotimaisten tuotteiden myyntiin. Laulumaa-tuotemerkin omat kalusteet suunnitellaan Lahdessa.  Kaikki kotimaiset Laulumaa malliston sohvat ja lepotuolit voidaan valmistaa räätälöidysti asiakkaan omilla mitoilla.

 

 

Nuku&istu

Nuku& Istu Studiomyymälä. Nuku & Istu myymälä avattiin Valon toiseen kerrokseen vuonna 2015. Kauppiaana on Pekka Häkkä, joka on toiminut huonekaluyrittäjänä vuodesta 1984. Nuku & Istu myymälästä löydät Pauli Jämsenin suunnittelemat ja Joensuun sänkytehtaan valmistamat laadukkaat ja yksilöllisesti räätälöitävät sängyt. Tuotevalikoimassa on myös lahtelaisen design – valmistajan,  Nordic Hysterian, naulakoita, valaisimia ja henkareita.  Lisäksi Nuku & Istu myymälästä löydät ranskalaisen NafNafin laadukkaat vuodetekstiilit.

 

 

Stemma

Stemma. Petteri Forsström on ollut perustamassa yhtiötä vuonna 2013 ja toiminut siitä lähtien myös kauppiaana. Valoon Petteri ja Stemma muuttivat loppuvuodesta 2014. Stemmasta löydät huonekalut kaikkiin kodin tarpeisiin.  Paikallinen Stemma kauppasi tekee päätökset itsenäisesti,nopeasti ja joustavasti. Mutkaton ja rehellinen toimintatapa tekee kaupankäynnistä molemmin puolin miellyttävää.

 

 

Masku

Masku. Lahden Maskun kauppias Marko Sukari on toiminut yrityksessä jo vuodesta 1996. Varastotyön, kuljetuksen, myynnin ja hallinnon kautta kauppiaaksi. Valon myymälässä on edustettuna vahvasti Maskun oma mallisto, joka vastaa kuluttajien toiveisiin laadun ja edullisen hintatason yhdistämisestä. Kalustevalmistajista Pohjanmaan Kaluste, Ekornes, Permafit, Bellus ja Niemen Tehtaat ovat räätälöineet Maskulle uniikin kokoelman. Masku on myös tunnettu laajasta kesäkalustevalikoimasta.

 

 

Tutustumme blogissa tulevan vuoden aikana kauppakeskus Valon elämään: luvassa on juttuja historiasta, nykypäivästä, kauppakeskuksen ihmisistä ja myymälöistä. Tervetuloa mukaan seuraamaan kauppakeskuksen elämää.