Stemma

Stemma on 50-vuotisen taipaleensa aikana kalustanut huomattavan määrän suomalaisten elämänvaiheita ja koteja. Nyt kultaisen keski-iän kynnyksellä on helppo todeta, että kalustaminen on Stemman näkökulmasta elämänmittainen luottamustoimi, joka kannattelee ihmisten elämänlaatua niin pikkupaikkakunnilla kuin kasvukaupungeissa. Tässä iässä sitä jo ymmärtää, että Stemma ei ole vain kalustekauppa, enemmänkin asiakkaiden ja valmistajien luotettu kumppani elämän kalustamisessa.

Stemma on aina paikallinen kauppias, jolle luottamus on elinehto. Alaa vaivaava hintakikkailu, kertakäyttökulttuuri ja kertakaupan maksimointi eivät ole Stemmaa varten. Stemma uskoo syvästi, että kotimaisilla, laadukkailla ja persoonallisilla kalusteilla on paikkansa ihmisten elämässä, siksi halutaan varmistaa niiden saatavuus ympäri Suomen. Tämä tehdään rehdisti ja reilusti valmistajia kunnioittaen ja paikallisesti palvellen.

Haastattelussa Stemman yrittäjä, Petteri Forsström.

1. Kerro vähän itsestäsi, kuka olet ja mikä on työnkuvasi Stemmassa?

Olen Petteri, 42-vuotias kolmen lapsen isä ja yrittäjä Stemmassa – ihan tavallinen ukko Lahdesta. Vapaa-ajastani suuri osa menee padelin parissa, kuten monella muullakin keski-ikäisellä miehellä. Arkipäivät koostuvat töistä, kodista, koirasta ja padelista.

2. Kauan yritys on ollut Valossa?

Yrityksemme on ollut Valossa vuodesta 2014, eli pyöreät kymmenen vuotta.

3. Mikä on yrityksenne asiakaslupaus ja mitä haluatte tarjota asiakkaille?

Meidät tunnetaan luotettavana kumppanina, joka kulkee asiakkaiden rinnalla elämän eri käänteissä, niin iloisissa kuin yllättävissäkin. Haluamme tarjota kotimaisia, laadukkaita ja persoonallisia kalusteita rehdisti ja reilusti, paikallisesti palvellen.

4. Mikä on työssäsi parasta?

Työssäni parasta on sen monipuolisuus. Teen kaikkea roskien viennistä mainosten tekoon ja kirjanpitoon. Hoidan varastoa, myyntiä, kuljetuksia, mainontaa ja kirjanpitoa. Voisi sanoa, että tittelini pitäisi olla sekatyömies. Parasta työssä ovat kuitenkin asiakaskohtaamiset ja tyytyväiset asiakkaat, sillä ilman heitä meitä ei olisi olemassa.

Lue lisää Stemmasta osoitteesta: www.stemma.fi & tule käymään! Stemman löydät Kauppakeskus Valon yläkerrasta.

Hockey Unlimited

Ainutlaatuisesta jääurheilun erikoisliikkeestä Hockey Unlimitedista löydät jääkiekkovarusteet kaikenikäisille ja -tasoisille pelaajille maailman tunnetuimmilta merkeiltä. Lisäksi valikoimaan kuuluvat kaukalopallon, salibandyn, ringeten ja taitoluistelun laadukkaat tuotteet. Hockey Unlimited tarjoaa myös luistimien teroituspalvelut ja terän muotoilupalvelut.

Haastattelussa yksi yrityksen omistajista, Sergei Grichintsov.

1. Kerro vähän itsestäsi ja mikä on työnkuvasi Hockey Unlimitedillä?

Olen Sergei ja olen ollut yrityksessä yrittäjänä 10 vuotta. Hockey Unlimited on perheyritys, jonka perustimme veljeni kanssa. Olemme aina pelanneet jääkiekkoa yhdessä, ja intohimo lajiin on peräisin isältämme, joka valmensi Lahtelaista Reipasta (nykyinen Pelicans) 1990-luvulla. Vuonna 2014 laajensimme liiketoimintaamme vähittäiskauppaan, ja ennen sitä teimme töitä joukkueiden kanssa Lahdessa. Huomasimme tuolloin, että Suomessa ei juurikaan ole lajin erikoisliikkeitä. Vuosien kokemus jääkiekosta tuki yrityksen perustamista ja tuotteiden hankintaa.

2. Kauan yritys on ollut Valossa?

Olemme olleet Valossa jo 10 vuotta. Hockey Unlimitedin tarina alkoi Valon kolmannesta kerroksesta, ja nyt liikkeemme sijaitsee pohjakerroksessa.

3. Mikä on yrityksenne asiakaslupaus ja mitä haluatte tarjota asiakkaille?

Yrityksemme erikoisuutena on tuotevalikoima. Meillä on paljon tuotteita, joita ei löydy muista liikkeistä, ja etsimme jatkuvasti alan huipputuotteita ja uusia innovaatioita. Pienen liikkeemme etuna on asiakaslähtöinen ja henkilökohtainen palvelu, ja pyrimme palvelemaan asiakkaitamme ketterästi ja nopeasti. Laajennamme valikoimaamme asiakkaiden tarpeiden mukaan; jos asiakas tarvitsee jotain, josta emme ole vielä kuulleet, reagoimme nopeasti ja tuomme tuotteen saataville. Meille tärkeitä arvoja ovat joustavuus, asiakaslähtöisyys ja henkilökohtainen palvelu. Tarjoamme välineitä, huoltopalveluja sekä oheis- ja fanituotteita.

Jokainen työntekijämme on tekemisissä jääkiekon kanssa myös vapaa-ajalla ja ymmärtää lajin tarpeet hyvin. Henkilökuntamme koostuu jääurheilun rautaisista asiantuntijoista. Tuotteiden lisäksi huollamme asiakkaidemme varusteita, ja huoltopalvelumme on Lahdessa vertaansa vailla. Valikoimamme on Lahden paras, ja missiomme on tarjota Suomen laajin valikoima, osaavin henkilökunta ja loistavat huoltopalvelut. Teemme myös yhteistyötä paikallisten seurojen kanssa, kuten Pelicansin, Lahti Ringeten ja Lahden Taitoluistelijat ry:n kanssa.

4. Mikä on työssäsi parasta?

Parasta työssäni on se, että saan työskennellä lajin parissa, jota rakastan. Olen onnekas saadessani tehdä jääkiekosta itselleni työn. Jokainen päivä on hieman erilainen, ja kilpailukyvyn ylläpitäminen vaatii yrityksen jatkuvaa kehittämistä ja innovointia. Työn monipuolisuus pitää mielen virkeänä, ja yrittäjänä pääsen tekemään kaikenlaista. Työni yhdistää kiinnostukseni jääkiekkoon ja kauppatieteisiin, joita olen opiskellut.

Lue lisää Hockey Unlimitedista osoitteesta www.hockeyunlimited.fi & tule tutustumaan! Liikkeen löydät kauppakeskuksemme pohjakerroksesta.

Beauty Bistro

Kauneushoitola Beauty Bistrossa teitä palvelee ammattitaitoiset kosmetologit iloisella ilmeellä ja rennolla meiningillä. Beauty Bistrosta löydät perushoitojen lisäksi muun muassa ultraääni-ihonpuhdistuksen, timanttihionnan, Hydrafacial-hoidon, Shellac-kestolakkaukset, sokeroinnit, Yumi Lashes -ripsien kestotaivutuksen sekä kotihoitoon käytettäväksi laadukkaat Payot ihonhoitotuotteet.

Hoitolassa työskentelee Beauty Bistron omistajan Suvin lisäksi kaksi yrittäjää Satu ja Henna.

Kertokaa vähän itsestänne, keitä olette ja mikä on työnkuvanne Beauty Bistrossa?

Suvi: Olen 36 vuotias iloinen ja huumorintajuinen kauneusalan intohimoinen yrittäjä. Vapaa-aikani vietän pienten tyttöjeni kanssa ja puran stressiä muun muassa kuntosalilla. Lähdin rakentamaan Beauty Bistroa vuonna 2013. Alan kokemusta olen karttanut jo vuodesta 2007. 

Satu: Olen ystävällinen ja iloinen 36 vuotias kahden poikalapsen äiti. Työn ulkopuolella vietän aikaani salibandykaukalon laidalla ja lenkkipolulla. Olen ollut alalla jo vuodesta 2006 ja hyppäsin Suvin matkaan 2017 – olemme tunteneet Suvin kanssa jo yli 20 vuotta!

Henna: Rakastan työni lisäksi koiraani Doraa, hyvää viiniä ja hyggeilyä. Harrastan koiralenkkien lisäksi liikuntaa. Olen alanvaihtaja ja minut napattiin mukaan Beauty Bistroon kuntosalin asiakaspalvelutiskiltä vuonna 2020 – siitä lähtien olen saanut tehdä sitä mitä rakastan.

Kauan yritys on ollut Valossa? 

Beauty Bistro on ollut Valossa vuoden 2022 lopusta asti.

Mikä on yrityksenne asiakaslupaus ja mitä haluatte tarjota asiakkaille? 

Haluamme tarjota asikkaillemme omaa aikaa, tehokkaita ja laadukkaita hoitoja ja tuotteita sekä asiantuntevaa ja jatkuvasti kehittyvää asiakaspalvelua – rennon rempseällä draivilla ja räiskyvällä naurulla.

Mikä on työssänne parasta?


Suvi: Keskustelu asiakkaiden kanssa ja asiakkaiden ongelmien ratkaisu. Yhteiset onnistumiset.

Satu: Asiakkaiden kohtaaminen omana itsenäni. Asiakkaiden luottamus työtäni kohtaan.

Henna: Ihmisläheisyys ja läsnäolo.

Tutustu Beauty Bistroon lisää osoitteessa:  www.beautybistro.fi ja varaa aikasi hemmotteluun! Beauty Bistron löydät kauppakeskuksemme pohjakerroksesta.
Beauty Bistro

Mattomaatti, Lahden Noutopesu

Noutopesu on toiminut pesula-alalla jo vuodesta 1992 ja Lahdessa vuodesta 1996. Yritys on erikoistunut matonpesuun sekä vahinkopyykkiin, mutta tarjoaa myös tekstiilipesupalveluita ja vaativia erikoispesuja. Yritys lanseerasi muutamia vuosia sitten uudenlaisen matonpesupalvelun Mattomaatin, jossa voi jättää pestävät matot mattoautomaattiin sopivana ajankohtana. Pestyt matot palautetaan kätevästi samaan paikkaan. Supersuosittu Mattomaatti löytyy Kauppakeskus Valon pohjakerroksesta.

Haastattelussa yksi perheyrityksen työntekijöistä, Atte Immonen.

Kerro vähän itsestäsi, kuka olet ja mikä on työnkuvasi Lahden Noutopesulla?

Olen Atte Immonen ja olen tullut täysillä mukaan perheyritykseemme noin viisi vuotta sitten. Toki perheyrityksessä hengitetään yrittäjyyttä koko perheen voimin ja olen ollut mukana yrityksessä jo pienestä pitäen, silloin kesät meni pitkälti mattojen pesussa. Nykyään työskentelen yrityksessä hallinnollisissa hommissa ja pidän työstäni kovasti!

Kauan yrityksenne on ollut Kauppakeskus Valossa?

Yrityksemme Mattomaatti on ollut Valossa kolmisen vuotta.

Mikä on yrityksenne asiakaslupaus ja mitä haluatte tarjota asiakkaille?

Missiomme on pidentää mattojen käyttöikää – jokainen pesu antaa matolle muutaman vuoden lisää käyttöikää ja näin ollen vähentää myös kulutusta.

Mattomaatin tarina lähti siitä, kun korona-aikana ihmiset välttivät liikkumista. Me Lahden Noutopesussa halusimme tuoda palvelumme sinne, missä ihmiset ovat ja tehdä asioinnista mahdollisimman helppoa ja jouhevaa, ilman ihmiskontaktia.

Mikä on työssäsi parasta?

Työssäni parasta on ehdottomasti asiakaspalvelu ja tyytyväiset asiakkaat!

Lue lisää Mattomaatista osoitteesta: www.mattomaatti.fi & tule testaamaan! Mattomaatin löydät kauppakeskuksemme pohjakerroksesta.

Kuva Atte Immosesta käyttämässä Mattomaattia

Uusi Fressi aukeaa 2.5.2024!

Fressiltä löydät erinomaiset puitteet juuri oman tasoisellesi, nautinnolliselle kuntosaliharjoittelulle. Keskuksen rajattu asiakasmäärä takaa rauhallisen harjoitteluympäristön ilman jonottamista ja stressiä – tavoitteena sekä henkinen että fyysinen hyvinvointisi.

Hanki asiakkuutesi nyt ennakkoon, ja treenaat avajaispäivästä heinäkuun 2024 loppuun yhteensä 19€:lla ja ilman määräaikaa. Hyödynnä ennakkotarjous nyt täällä!

www.fressi.fi
Facebookissa https://www.fb.com/fressi.fi
Instagramissa https://www.instagram.com/fressi.fi

Ylläty Valossa –tapahtuma 6.4. klo 11-14

Kauppakeskus Valon keväinen tapahtuma tarjoaa elämyksiä koko perheelle!

 • Liikekohtaisia tarjouksia
 • Pekko-Pelikaani kiertelee kauppakeskuksessa klo 11.30-13.30 / meet&greet keskikerroksessa klo 12 ja klo 13
 • Popcornia ja hattaraa
 • Kuvausseinä ja jättisaippuakupla, jonka sisällä voi kuvauttaa itsensä
 • Kattauskilpailu
 • Yllätyslahjoja
 • Liikekohtaisia tarjouksia

Liikekohtaiset huippuedut

Beauty Bistro

 • Onnenpyörä, jokaisella pyöräytyksellä palkinto

 • 10 % alennus kaikista palveluista vain tapahtuman ajan

 • Kaikki tuotteet -10 %, poistuvat tuotteet -30 %

Mattokymppi

 • Kaikki normaalihintaiset tuotteet -20% sekä ihanat lasten matot -20% tarjouksella

Snazzy

 • Erä Cutrinin tuotteita 2kpl 10€

Valomaja

 • LED-nauhat -50%
 • Airam älypolttimot ja älykkäät sähkötarvikkeet -30%

Vepsäläinen

 • Hae etukuponkisi Vepsäläiseltä ja saat Kave Homen koko mallistosta -20 % edun!
 • Artekin Domus-tuolit -15 %
 • Karup Designin Futon-patjat -20 %
 • Kaikki Pilke Lights valaisimet -20 %

Kalustetalo

 • Kaikki kotimaiset mittatilaussohvat -30%

GolfPoint

 • Maksuton Trackman 4-simulaattori
 • Leikkimielisiä kisoja kuten puttikisa
 • Tarjoustuotteita edullisesti sekä kevään uutuuksia

Hockey Unlimited

 • Lähes kaikki tuotteet alennuksessa
 • Valittuja vaatekappaileita erikoishintaan superedullisesti

Tutustu tapahtumaan alla näkyvästä videosta!