Valon myymälät ja ihmiset – pohjakerros

Tässä blogitekstissä tutustumme Valon pohjakerroksen liikkeisiin ja niiden ihmisiin.

 

Luhta-Outlet

Luhta Outlet – Jaana Tolonen (kuvassa oikealla) toimii Valon Luhta Outletissa myymäläpäällikkönä. Valon myymälän lisäksi Jaanan vastuulla on myös Luhta towerin, Paavolan sekä Nastolan Outlet myymälät. Jaana on aloittanut kauppakeskus Triossa vuonna 1997 kun Aleksi 13 avautui Lahteen, sieltä Jaana siirtyi Luhdan tehtaanmyymälän myymäläpäälliköksi vuonna 2006. Niina Jaakonsaari-Andelin (kuvassa vasemmalla) toimii Outletissa vastuumyyjänä. Niinallakin on Luhta uraa takana jo vuodesta 1997, alkaen Renkomäen L-Trading-myymälästä.

Luhta Outlet on laatumerkkien tehtaanmyymälä, jossa myydään pääasiassa Luhdan omia merkkejä mm.  Icepeak, Luhta, Rukka, Skila, Torstai,, James, Beavers, Ril’s, Your Face, Jap, O.I.S sekä Luhta Home ja Casan sisustustekstiilejä.

Kansainvälisiä merkkejä edustaa  mm. Li-Ningin, trendikkäillä treenivaatteilla.

 

 

Valomaja

Valomaja – Juha-Matti Räty toimii Valon pohjakerroksesta löytyvän Valomajan myyjänä. Palveleva valaisimien ja valonlähteiden erikoisliike Valomaja on toiminut Kauppakeskus Valossa vuodesta 2013 lähtien.Valomajasta löydät kaikki yleisesti käytössä olevat valonlähteet, perus sähkötarvikkeet pieniin projekteihin sekä ennen kaikkea laajan sekä monipuolisen valaisinvalikoiman. Valomajan emoyhtiö Mäntsälän Sähkö-Poksi Oy sijaitsee nimensä mukaisesti Mäntsälässä ja omaa pitkän historian jo 1960-luvulta lähtien.

 

 

Eratukku

Erätukku –Sylwia Nowicka on Valon uusin tulokas. Sylwia toimii Erätukussa myymäläpäällikkönä/yrittäjänä. Erätukku on avautunut Valoon maaliskuussa 2016. Ennen Erätukkuun tuloa Sylwia on kerännyt kokemusta muista alan liikkeistä.

Erätukku on Suomen johtava ulkoilun, retkeilyn, metsästyksen ja kalastuksen ostospaikka. Erätukun omat tuotemerkit: North sky, Woodlander ja Jahti jakt  ovat suunniteltu suomalaisiin olosuhteisiin suomalaisten suunnittelijoiden toimesta.

 

 

Snazzy

Snazzy – Jos haluat hemmotella tukkaasi ja ottaa hetken irtioton kiireisestä arjesta suuntaa askeleesi Valon alakerrasta löytyvään kampaamo Snazzyyn, sieltä löydät aina yhtä iloiset kampaajat Tuiren, Miran ja Lauran. Tuire (kuvassa edessä) on toiminut kampaajana 10 vuotta ja Valon Snazyssä Tuire on työskennellyt vuodesta 2014 asti. Miralla (kuvassa takana vasemmalla) kampaaja uraa on takana 7 vuotta ja työskentelyä Snazzyssä kohta kaksi vuotta. Laura (takana oikealla) on toiminut kampaajana kaksi vuotta, joista 1,5 vuotta on kulunut Snazzyssä.

Snazzystä saat monipuoliset parturi-kampaamo palvelut. Oli kyse sitten väristä, leikkuusta tai kampauksesta Snazzyssä se toteutetaan suurella ammattitaidolla. Viihtyisä ja iloinen kampaamo, jossa saat taatusti hymyn huulille.

 

 

Lumo

Liikuntakeskus Lumo – Saara Tuominen toimii Liikuntakeskus Lumon klubijohtajana. Saara vastaa sekä Valon että Nastolan toimipisteistä. Lumo uransa Saara on aloittanut vuonna 2012, ja sen jälkeen hän on ehtinyt toimia Lumossa myyjänä, ryhmäliikuntavastaavana sekä Nastolan toimipisteen klubijohtajana, ennen kuin otti vastuulleen myös Valon toimipisteen vajaa vuosi sitten.

Liikuntakeskus Lumosta löydät sekä ryhmäliikunta, että kuntosalipalvelut. Lumossa maksat vain siitä mitä palveluita käytät. Oli tavoitteesi ja lähtötasosi minkälainen tahansa Lumoon olet aina tervetullut.

 

 

Cafe-Ida

Cafe Ida – Tuomas Isotalo on perustanut Ruokakolmio Oy:n 29 vuotta sitten. Ruokakolmion lounaskahvila Cafe Idaa Tuomas on pyörittänyt Valossa kauppakeskuksen 5 vuotisen historian alusta asti. Lounaskahvila Cafe Idan valtteina ovat kodikas tunnelma, loistava palvelu ja maistuvat ateriat jokaiseen makuun. Kokoa ateriasi monipuolisen lounasbuffetin antimista tai kokeile Idan keittiöön suosikkiannoksia. Herkutteluhetkesi huipennat Cafe Idan kotitekoisilla leivonnaisilla, jotka sopivat myös kahvihetken kaveriksi. Nauti paikan päällä tai osta mukaan! Tiesithän muuten että Idasta voit tilata kakkuja ja leivonnaisia esimerkiksi kesän juhliin.

 

 

Valon-vaki

Valon oma väki – Andreas (kuvassa vasemmalla) toimii kauppakeskuksen kauppakeskuspäällikkönä. Andreas hoitaa kauppakeskuksen päivittäisiä toimintoja ja toimii ensisijaisena yhteyshenkilönä kaikissa kauppakeskukseen liittyvissä asioissa.

Laura (Kuvassa keskellä) hoitaa Valon markkinointia: nettisivut, sosiaalinen media, mainokset ja ilmoitukset sekä tapahtumat.

Niko (kuvassa oikealla) on Valon oma huoltomies. Oli vika sitten suuri tai pieni, Niko hoitaa sen kädenkäänteessä.

Nämä kaikki ihmiset löydät kauppakeskus Valosta! Tule rohkeasti nykäisemään hihasta oli asiasi sitten minkälainen tahansa, meillä on ilo palvella sinua!

 

Tutustumme blogissa tulevan vuoden aikana kauppakeskus Valon elämään: luvassa on juttuja historiasta, nykypäivästä, kauppakeskuksen ihmisistä ja myymälöistä. Tervetuloa mukaan seuraamaan kauppakeskuksen elämää.