Valon myymälät ja ihmiset -keskikerros

Tässä blogitekstissä tutustumme Valon keskikerroksen liikkeisiin ja niiden ihmisiin.

 

Intersport

Intersport. Intersportin kauppiaana toimii Kimmo Pihlajasaari (kuvassa vasemmalla) ja Jari Peltonen (kuvassa oikealla) toimii myymälässä välineiden eli ns. kovan tavaran vastaavana. Kimmolla on kauppiasuraa takana yhteensä 4 vuotta, sillä ennen Valoon tuloa Kimmolla oli Intersport-kauppa Jämsässä. Valossa Intersport-kauppa on toiminut vuoden verran. Intersport on urheilukaupan markkinajohtaja Suomessa, jonka menestys perustuu laajaan ja laadukkaaseen tuotevalikoimaan, parhaaseen palveluun, sekä monipuolisiin oheispalveluihin.

 

HopLop

HopLop. Matroona Backman on HopLopin puistojohtaja ja pyörittänyt Valon sisäseikkailupuistoa nyt 2,5 vuotta. HopLop on ilostuttanut perheitä Valossa jo vuodesta 2008. HopLop Lahti on sisäseikkailupuisto, joka kutittelee niin aikuisten kuin lastenkin nauruhermoja. HopLopissa kaiken ikäiset seikkailijat nauttivat täysin siemauksin liikunnallisista aktiviteeteista ja peleistä. HopLopissa voit pomppia linnoissa, polskia pallomerissä, seikkailla mahtavassa labyrintissä tai laskea huimia liukumäkiä.

 

Asko

Asko. Askosta löydät Pauliina Jääsalmen joka toimii myymälän myymäläpäällikkönä. Pauliina on vetänyt Valon Askoa jo vuodesta 2008 ja vuonna 2015 Valon Asko valittiin vuoden Asko myymäläksi kaikkien ketjun myymälöiden joukosta. Valon Asko huonekalumyymälässä on runsas valikoima laadukkaita huonekaluja ja sisustustuotteita. Asko on suomalaisen kodinsisustamisen tunnetuin tuotemerkki. Askossa on laatutietoiselle kodin sisustajalle kilpailukykyinen mallisto, alan aktiivisin ja luotettavin palvelu sekä virikkeellisin myymälä.

 

Mattomylly

Mattomylly. Osmo Myllysilta on toiminut mattokauppiaana jo 51 vuotta. Mattomylly on palvellut asiakkaita 40 vuotta ja Valosta myymälä on löytynyt viiden vuoden ajan. Mattomylly on ainut mattojen erikoismyymälä Lahdessa ja sieltä löydät mattoja jokaiseen huoneeseen ja jokaiseen tarpeeseen. Mattomyllyssä on myös loistava valikoima käsinsolmittuja mattoja.

 

Sotka

Sotka. Sotkan myymäläpäällikkönä toimii Kimmo Sormunen. Kimmolta löytyy 10 vuoden kokemus huonekalukaupasta ja ennen Valon myymälän avautumista Kimmo työskenteli Paavolan Sotka myymälässä. Valon Sotka huonekalumyymälässä on laaja valikoima huonekaluja koteihin. Sotka on paras edullisuutta ja helppoa asiointia arvostavalle asiakkaalle. Palvelemme reippaasti ja pidämme, minkä lupaamme. Sotka on yhdessä Askon kanssa osa Keskon Indoor Groupia.

 

Tutustumme blogissa tulevan vuoden aikana kauppakeskus Valon elämään: luvassa on juttuja historiasta, nykypäivästä, kauppakeskuksen ihmisistä ja myymälöistä. Tervetuloa mukaan seuraamaan kauppakeskuksen elämää.