Itsenäisyyspäivä 6.12.2017


 

Kauppakeskus Valo ja kaikki Valon liikkeet hiljentyvät Suomen itsenäisyyspäivän viettoon keskiviikkona 6. joulukuuta 2017.

 

Joulukuun kuudetta päivää on vietetty itsenäisyyspäivänä vuodesta 1919 alkaen. Silloin siitä tuli myös yleinen vapaapäivä. Juhlaa on perinteisesti vietetty vetämällä lippu salkoon ja sytyttämällä kaksi kynttilää ikkunalaudoille. Itsenäisen Suomen täyttäessä 100 vuotta päivästä on tulossa erityinen.

 

Juhlavuoden teemana on Yhdessä. Koko vuoden kestänyt juhlinta huipentuu keskiviikkoon. Tuskin kukaan on voinut välttyä näkemästä Suomi100 –tunnuksia. Aika moni on varmasti myös osallistunut Suomen itsenäisyyden juhlintaan tavalla tai toisella. Mitä itsenäisyys Sinulle merkitsee?

 

Itsenäisyys-sana kääntää ajatukset puolustukseen ja taisteluihin,  joilla maata ja ihmisiä on suojeltu. Suomen itsenäisyyttä puolustaneet sotaveteraanit ovat kaiken kunnioituksemme ansainneet. Kiitos, että saamme elää vapaassa ja itsenäisessä Suomessa.

 

Hyvää itsenäisyyspäivää 6.12.2017.


Mikä ihmeen Black Friday?


> LUE LISÄÄ

Ylläty Valossa tapahtumapäivä


Valossa vietettiin lauantaina 10.9. Ylläty Valossa tapahtumapäivää.

Katso kuvakooste ja videolinkit vauhdikkaasta ja yllätyksellisestä päivästä.


> LUE LISÄÄ

Hieronnalla eroon kivuista


Tätä tekstiä lukiessasi istut jonkinlaisen näyttöpäätteen edessä. Käytä hetki aikaa miettien millaisessa asennossa olet? Kuulostele hieman omaa kehoasi, tuntuuko jossain kireyttä? Onko hartiasi tai niskasi jumissa?

Kauppakeskus Valon ylimmästä kerroksesta löytyy Rela-hierojien vastaanotto. Myymäläpäällikkönä vastaanotolla toimii Noora Kröger. Kävimme Nooran kanssa läpi hierontaan liittyviä asioita.


> LUE LISÄÄ